Ik verzorg in samenwerking met West Algarve Golf golfreizen. Tijdens deze golfreizen staat de golfbeleving voorop. Tijdens deze reis wordt er in de ochtend instructie gegeven, alle onderdelen komen aan bod en in de middag krijgt u coursemanagement in de baan. De beelden gemaakt op de driving range en in de baan worden geanalyseerd zodat u weet waar u de volgende dag mee aan de slag kan. Oefeningen die u in deze week krijgt worden aan u mee gegeven na de week op een usb stick. Dit alles vindt vaak plaats in het zonnetje en op banen die in goede conditie verkeren. Ik kies vaak voor Portugal of  Spanje.

Wilt u een week actief bezig zijn met uw golfspel in een mooie omgeving dan is een golfreis een prima keuze.

U kunt alleen deelnemen aan mijn reis maar u kan uiteraard ook met een eigen groep (bijv. met het bedrijf, vrienden, competitie team etc.) een reis maken, waarbij ik als begeleiding met u mee ga.

In 2022 hoop ik weer een reis te kunnen inplannen.  Lijkt het u leuk om mee te gaan op een golfreis informeer dan naar de mogelijkheden op 06-50698263 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

golfreis turkije

 

 

Reacties van klanten over mijn golfreizen:

"Mooie voorbereiding voor de competitie zo'n golfreisje in maart"

"Altijd gezellig om met Mariëtte mee te gaan alles tot in de puntjes georganiseerd, met name het eten :-)"

"Heerlijk een week werken aan je golfspel , op mooie banen en in het zonnetje, wat wil een mens nog meer"

"Ik ga nu voor de 4e keer met "Jet" mee en het is elke keer weer enorm leerzaam en gezellig. Steeds weer weet ze ons te verassen met nieuwe oefeningen, spelletjes etc. Echt een aanrader.

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header