WELKOM OP DE SITE VAN MARIËTTE DE GROOT

 

  Schermafbeelding_2019-02-09_om_18.59.13.png

 

Mijn naam is Mariëtte de Groot ik ben PGA A-professional op Golfbaan Kralingen te Rotterdam. Op mij website kunt u de tarieven van de lessen vinden, ziet u wat voor mogelijkheden er zijn qua lessen, clinics, bedrijfsuitjes etc. Ook vindt u regelmatig up-dates over workshops die ik geef en ziet u welke reizen er op de planning staan. Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

WORKSHOPS

 Binnenkort komt er een put en een chip workshop daarover laater meer informatie via mijn nieuwsbrief. Heeft u interesse stuur dan een mail naar mj.degroot@ outlook.com

 

FLIGHTSCOPE LES 

 

Lessen met FlightScope. METEN = WETEN!

Dit is interssant voor de gevorderde golfer maar ook zeker voor de beginnende golfer!

Interesse? Boek een les en klik hiervoor in de lesagenda op lestype Flightscopele (1 uur voor 1 of 2 personen).

Wat doet een FlightScope precies:

De FlightScope is een geweldig hulpmiddel dat gebruik maakt van een 3D doppler radar die uw balvlucht en swing registreert en analyseert. Door op deze manier les te krijgen, krijgt u beter inzicht in waarom en hoe u een bepaalde balvlucht slaat en hoe u deze kan optimaliseren. Daarnaast biedt FlightScope diverse trainingsoefeningen.

FlightScope analyseert o.a. de volgende punten:

- Totale afstand (carry& totale afstand)

- Richting (hoeveelheid afwijking naar links of rechts op de bal)

- Stand van het blad (wat is de stand van het clubblad)

- Zwaaibaan (wat is de zwaaibaan t.o.v. het blad en het doel)

- Clubheadspeed (swingsnelheid)

- Invalshoek (hoeveelopwaarts of neerwaarts raakt u de bal)

- Smashfactor (hoe efficiënt raakt u de bal)

Etc.

 

IMG 0851

 

 

 

 

  

GOLFREIZEN:

van 25-31 oktober en van 7-14 november ben in op golfreis naar Portugal . Heeft u interesse om ook een keer mee te gaan op golfreis? Spelen op mooie banen, werken aan uw golfspel en s' avonds dineren in heerlijke Portugese restaurants stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Schermafbeelding_2016-04-10_om_16.21.35.png

 

 

4efc4b4c-13df-463b-bb72-0f3c8bf504ff

 

 

KADO TIP:

Geef eens een golfles kado voor een verjaardag, Valentijnsdag, moeder of vaderdag etc. kijk bij acties voor meer informatie. Deze bon komt in een leuke verpakking.

 

image.png

 

AGENDA ON LINE:

Wilt u een les boeken download dan de gratis app van IGOLFINSTRUCTOR , ga vervolgens naar registreren en ga hierna naar inloggen. U komt dan rechtstreeks in mijn agenda. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met mij op 06-50698263, of download de handleiding onder de Home button bij downloads. U kunt zelf het lestype kiezen, 25 minuten voor 1 persoon of bijv. 50 min voor 2 personen of een baanles etc. Voor baanlessen altijd even kijken of er geen wedstrijden op die dag zijn deze informatie kunt u vinden op de jaarplanning welke te vinden is op de website www.golfbaankralingen.nl.

 

P.S. Mocht u niet meer kunnen inboeken één dag van tevoren stuur dan een what's app bericht naar 06-50698263

 

 

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header