Als u erover denkt om te gaan golfen is het goed om voor uzelf eerst te bepalen wat u wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld graag competitief wedstrijden spelen of alleen recreatief golfen?

De beste manier om uit te vinden wat bij u past is om samen met mij te bespreken wat uw ambities zijn. We kunnen dan kijken wat haalbaar is voor u en op basis daarvan een persoonlijk plan opstellen.

Ik werk met het 9-stappenplan van NGF. Deze methode geeft elke golfer de gelegenheid om zelf te bepalen hoe hij/ zij zich wil ontwikkelen, uitgaande van enkele basisprincipes.

 

Schermafbeelding_2019-02-09_om_22.15.00.png

 

Veel golfers beginnen de lessen met de vraag: 'Hoe snel kan ik mijn handicap 54 (het oude GVB)) halen?'

In Nederland, maar ook in veel andere landen, ben je pas speelgerechtigd als je het zogenaamde GVB (Golfvaardigheidbewijs) hebt, wat tegenwoordig handicap 54 is. Het halen van handicap 54 is een goede doelstelling, maar is een kwestie van tijd, aanleg en training. Gemiddeld is er 4 tot 6 maanden nodig om handicap 54 te halen; waarbij wordt uitgegaan van 1 les per week in combinatie met 1-2 keer per week zelfstandig trainen.

Het is dus belangrijk om een trainingsplan en tijdschema op te stellen. Ook al beweren veel advertenties anders; golfen leer je niet in één week! Ook de wereldtoppers trainen dagelijks uren, dat is niet voor niets.

Om u optimaal te kunnen begeleiden bij het nastreven van uw doelstellingen,  bent u bij mij aan het goede adres. Ik beschik over zeer veel ervaring, en maak gebruik van veel aanvullend trainingsmateriaal. Door middel van persoonlijke aandacht voor elke leerling bied ik optimale begeleiding op maat. Naast individuele lessen zijn ook groepslessen mogelijk.

Bent u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met mij via 06-50698263 of email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Wilt u meer weten over het 9-stappenplan, klik dan hier, of ga naar www.degolfacademie.nl waar u een enorme schat aan tips kunt vinden

Ik ben benieuwd welke "stap" u gaat maken.

 

 

 

 

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header