Ik verzorg in samenwerking met West Algarve Golf golfreizen. Tijdens deze golfreizen staat de golfbeleving voorop. Tijdens deze reis wordt er in de ochtend instructie gegeven, alle onderdelen komen aan bod en in de middag krijgt u coursemanagement in de baan. De beelden gemaakt op de driving range en in de baan worden geanalyseerd zodat u weet waar u de volgende dag mee aan de slag kan. Oefeningen die u in deze week krijgt worden aan u mee gegeven na de week op een usb stick. Dit alles vindt vaak plaats in het zonnetje en op banen die in goede conditie verkeren. Ik kies vaak voor Portugal of  Spanje.

Wilt u een week actief bezig zijn met uw golfspel in een mooie omgeving dan is een golfreis een prima keuze.

U kunt alleen deelnemen aan mijn reis maar u kan uiteraard ook met een eigen groep (bijv. met het bedrijf, vrienden, competitie team etc.) een reis maken, waarbij ik als begeleiding met u mee ga.

In november 2016 en maart 2017 zijn er weer drie reisjes gepland. Lijkt het u leuk om mee te gaan op een golfreis informeer dan naar de mogelijkheden op 06-50698263 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header