WELKOM OP DE SITE VAN MARIËTTE DE GROOT

 

  Schermafbeelding_2019-02-09_om_18.59.13.png

 

Mijn naam is Mariëtte de Groot ik ben PGA A-professional op Golfbaan Kralingen te Rotterdam. Op mij website kunt u de tarieven van de lessen vinden, ziet u wat voor mogelijkheden er zijn qua lessen, clinics, bedrijfsuitjes etc. Ook vindt u regelmatig up-dates over workshops die ik geef en ziet u welke reizen er op de planning staan. Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

NIEUWE WORKSHOP

Nieuwe workshop " Brain Training Games voor Putten " samen met sportspsycholoog Mitchel Kevenaar op 29 november van 16.30-18.00 uur.

Gaan de putts er op de oefengreen allemaal bij of in, maar in de baan niet? Weet je dat het oefenen met putten belangrijk is, maar schiet het er toch vaak bij in? Kom dan naar de workshop “Brain Training Games voor Putten”. Alleen technisch trainen en herhalen is niet genoeg. Op de putting green zien we mensen vaak een aantal balletjes “achteloos” richting een hole putten. Zodra het om de punten gaat is het een ander verhaal. Om die kloof te dichten geven we oefeningen met variatie, uitdaging en druk zodat het meer lijkt op wat je in de baan gaat tegenkomen. Zo maak je jouw trainingen doelgerichter en leuker! Een goede basis voor jouw wintertrainingen.

 

 

Voor meer informatie stuur een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Schermafbeelding_2019-11-05_om_20.50.38.png

 

 

 FLIGHTSCOPE LES:

 

DECEMBER AANBIEDING FLIGHTSCOPE LES VAN €57,00 VOOR €50,00 (persooon)

Lessen met FlightScope. METEN = WETEN!

Sinds enige tijd ben ik in het bezit van een FlightScope en kunt u ook een uur les met de FlightScope inboeken. Dit is interssant voor de gevorderde golfer maar ook zeker voor de beginnende golfer!

Interesse? Boek een les en klik hiervoor in de lesagenda op lestype Flightscopele (1 uur voor 1 of 2 personen).

Wat doet een FlightScope precies:

De FlightScope is een geweldig hulpmiddel dat gebruik maakt van een 3D doppler radar die uw balvlucht en swing registreert en analyseert. Door op deze manier les te krijgen, krijgt u beter inzicht in waarom en hoe u een bepaalde balvlucht slaat en hoe u deze kan optimaliseren. Daarnaast biedt FlightScope diverse trainingsoefeningen.

FlightScope analyseert o.a. de volgende punten:

- Totale afstand (carry& totale afstand)

- Richting (hoeveelheid afwijking naar links of rechts op de bal)

- Stand van het blad (wat is de stand van het clubblad)

- Zwaaibaan (wat is de zwaaibaan t.o.v. het blad en het doel)

- Clubheadspeed (swingsnelheid)

- Invalshoek (hoeveelopwaarts of neerwaarts raakt u de bal)

- Smashfactor (hoe efficiënt raakt u de bal)

Etc.

 

IMG 0851

 

 

 

 

  

GOLFREIZEN:

Net als afgelopen jaar zal ik ook in maart en mei en juni 2020 weer mooie golfreizen organiseren. De bestemming is Portugal of Mallorca of Tjechië U krijgt les in de ochtend. De verschillende onderdelen van het golfspel zullen worden behandeld te weten: putten, chippen, pitchen, full swing en bunker. In de middag wordt er 18 holes gespeeld . In de baan krijgt u tips op het gebied van course management etc. Heeft u interesse in een golfreisje. Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Schermafbeelding_2016-04-10_om_16.21.35.png

 

 

4efc4b4c-13df-463b-bb72-0f3c8bf504ff

 

 

KADO TIP:

Geef eens een golfles kado voor Sinterklaas of Kerst of een verjaardag etc. kijk bij acties voor meer informatie. Deze bon komt in een leuke verpakking.

 

image.png

 

AGENDA ON LINE:

Wilt u een les boeken download dan de gratis app van IGOLFINSTRUCTOR , ga vervolgens naar registreren en ga hierna naar inloggen. U komt dan rechtstreeks in mijn agenda. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met mij op 06-50698263, of download de handleiding onder de Home button bij downloads. U kunt zelf het lestype kiezen, 25 minuten voor 1 persoon of bijv. 50 min voor 2 personen of een baanles etc. Voor baanlessen altijd even kijken of er geen wedstrijden op die dag zijn deze informatie kunt u vinden op de jaarplanning welke te vinden is op de website www.golfbaankralingen.nl.

 

P.S. Mocht u niet meer kunnen inboeken 1 dag van tevoren stuur dan een what's app bericht naar 06-50698263

 

 

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header