jeugddag

Mijn naam is Mariëtte de Groot  en ik ben sinds 1992 PGA A-professional op Openbare Golfbaan Kralingen te Rotterdam. Op deze site deel ik graag mijn ervaringen als teaching professional met u en geef ik tips en oefeningen om uw spel te verbeteren. Bent u een leerling van mij dan kan u de inlogcode voor de onderdelen techniek, oefeningen, etiquette, regels en tips bij mij opvragen via het tabblad contact, dit is dus niet de inlogcode van Agenda online. Benieuwd naar alle golfmogelijkheden? Klik hier

 

NIEUW:

Lessen met FlightScope. METEN = WETEN!

 Sinds kort ben ik in het bezit van een FlightScope en kunt u ook een uur les met de FlightScope inboeken. Dit is interssant voor de gevorderde golfer maar ook zeker voor de beginnende golfer!

Interesse? Boek een les en klik hiervoor in de lesagenda op lestype Flightscopele (1 uur voor 1 of 2 personen).

Wat doet een FlightScope precies:

De FlightScope is een geweldig hulpmiddel dat gebruik maakt van een 3D doppler radar die uw balvlucht en swing registreert en analyseert. Door op deze manier les te krijgen, krijgt u beter inzicht in waarom en hoe u een bepaalde balvlucht slaat en hoe u deze kan optimaliseren. Daarnaast biedt FlightScope diverse trainingsoefeningen.

FlightScope analyseert o.a. de volgende punten:

- Totale afstand (carry& totale afstand)

- Richting (hoeveelheid afwijking naar links of rechts op de bal)

- Stand van het blad (wat is de stand van het clubblad)

- Zwaaibaan (wat is de zwaaibaan t.o.v. het blad en het doel)

- Clubheadspeed (swingsnelheid)

- Invalshoek (hoeveelopwaarts of neerwaarts raakt u de bal)

- Smashfactor (hoe efficiënt raakt u de bal)

Etc.

 

IMG 0851

 

 

 

 

 

LEUK OM TE WETEN:

Wegens groot succes zijn we in september van dit jaar alweer het 4e jaar van het programma "de Complete Golfer"  gestart

In dit programma begeleid ik samen met Mitchel Kevenaar (mental coach) een jaar lang leerlingen (in groepen van max. 8 personen) op technisch, tacktisch en mentaal gebied om hun doelstellingen te bereiken. Heeft u interesse in dit programma voor volgend jaar neem dan contact met mij op. Voor de mensen die het eerste jaar van het Complete Golfer programma hebben afgerond hebben we sinds twee jaar ook het Complete Golfers Trainingrogramma. Dit is eind september voor het derde jaar weer van start gegaan. Hierin leert u hoe u het beste de verschillende onderdelen van het golfspel zelf kunt trainen.

Heeft u interesse in het Complete Golfer programma neem dan contact met mij op.

Schermafbeelding_2016-05-11_om_07.03.17.png

 

Golfreizen 

Net als afgelopen jaar zal ik ook in in november 2017 en maart 2018 weer golfreizen organiseren. Dat zal naar Portugal zijn. U krijgt les in de verschillende onderdelen te weten putten, chippen, pitchen, full swing en bunker in de ochtend en in de middag wordt er 18 holes gespeeld. U krijgt tips in de baan op het gebied van course management etc. Heeft u interesse in een golfreisje. Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Schermafbeelding_2016-04-10_om_16.21.35.png

 

 

Kado tip:

Geef eens een golfles kado voor een verjaardag, Kerst, afscheid etc. kijk bij Acties voor meer informatie.

 

Schermafbeelding_2016-12-20_om_20.46.57.png

 

 Agenda on line

Wilt u een les boeken klik dan direct  hieronder op het logo van iGOLFINSTRUCTOR en ga naar registreren en daarna naar inloggen. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met mij op 06-50698263, of download de handleiding onder de Home button bij downloads. U kunt zelf het lestype kiezen, 25 minuten voor 1 persoon of voor 2 personen of een baanles etc. Voor baanlessen altijd even kijken of er geen wedstrijden op die dag zijn.

igolfinstructor

 

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header