jeugddag

Mijn naam is Mariëtte de Groot  en ik ben sinds 1992 PGA A-professional op Openbare Golfbaan Kralingen te Rotterdam. Op deze site deel ik graag mijn ervaringen als teaching professional met u en geef ik tips en oefeningen om uw spel te verbeteren. Bent u een leerling van mij dan kan u de inlogcode voor de onderdelen techniek, oefeningen, etiquette, regels en tips bij mij opvragen via het tabblad contact, dit is dus niet de inlogcode van Agenda online. Benieuwd naar alle golfmogelijkheden? Klik hier

 

NIEUW:

Op 15 juni hebben we weer een informatieavond over het Compleet Golf Programma 2016-2017.

Wegens groot succes gaan we voor het 4e jaar het programma "de Complete Golfer" weer draaien. In dot programma begeleid ik samen met Mitchel Kevenaar ( mental coach) een jaar lang leerlingen ( in groepen van max 8 personen) op technisch, tacktisch en mentaal gebied om hun doelstellingen te bereiken. Heeft u interesse in dit programma neem dan contact met mij op. Voor de mensen die het eerste jaar van het Complete Golfer programma hebben afgerond hebben we sinds twee jaar ook het Complete Golfers Trainingrogramma. Dit zal eind september voor het derde jaar weer van start gaan. Hierin leert u hoe u het beste de verschillende onderdelen van het golfspel zelf kunt trainen.

Interesse neem dan contact met mij op.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">

Schermafbeelding_2016-05-11_om_07.03.17.png

 

NIEUW:

 Donderdag 23 juni zullen Mitchel Kevenaar en ik weer twee workshops Train like a Pro voor u verzorgen. Dit keer het onderdeel chippen.  De workshop van 18.30-20.00 is reeds vol!! Heeft u interesse stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Schermafbeelding_2016-05-11_om_07.10.54.png

 

 Golfreizen 

Net als afgelopen jaar zal ik ook in november 2016 en in maart 2017 weer golfreizen organiseren. Dat zal dit keer naar Villamoura in Portugal zijn. U krijgt les in de verschillende onderdelen te weten putten, chippen, pitchen, full swing en bunker in de ochtend en in de middag wordt er 18 holes gespeeld. U krijgt tips in de baan op het gebied van course management etc. Heeft u interesse .Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Schermafbeelding_2016-04-10_om_16.21.35.png

 

 

Kado tip:

Geef eens een golfles kado, kijk bij Acties voor meer informatie.

IMG_4903.jpg

 

 Agenda on line

Wilt u een les boeken klik dan direct  hieronder op het logo van iGOLFINSTRUCTOR en ga naar registreren en daarna naar inloggen. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met mij op 06-50698263, of download de handleiding onder de Home button bij downloads. U kunt zelf het lestype kiezen, 25 minuten voor 1 persoon of voor 2 personen of een baanles etc. Voor baanlessen altijd even kijken of er geen wedstrijden op die dag zijn.

igolfinstructor

 

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header