jeugddag

Mijn naam is Mariëtte de Groot  en ik ben sinds 1992 PGA A-professional op Openbare Golfbaan Kralingen te Rotterdam. Op deze site deel ik graag mijn ervaringen als teaching professional met u en geef ik tips en oefeningen om uw spel te verbeteren. Bent u een leerling van mij dan kan u de inlogcode voor de onderdelen techniek, oefeningen, etiquette, regels en tips bij mij opvragen via het tabblad contact, dit is dus niet de inlogcode van Agenda online. Benieuwd naar alle golfmogelijkheden? Klik hier

 

NIEUW:

Lessen met FlightScope. METEN = WETEN!

 Sinds enige tijd ben ik in het bezit van een FlightScope en kunt u ook een uur les met de FlightScope inboeken. Dit is interssant voor de gevorderde golfer maar ook zeker voor de beginnende golfer!

Interesse? Boek een les en klik hiervoor in de lesagenda op lestype Flightscopele (1 uur voor 1 of 2 personen).

Wat doet een FlightScope precies:

De FlightScope is een geweldig hulpmiddel dat gebruik maakt van een 3D doppler radar die uw balvlucht en swing registreert en analyseert. Door op deze manier les te krijgen, krijgt u beter inzicht in waarom en hoe u een bepaalde balvlucht slaat en hoe u deze kan optimaliseren. Daarnaast biedt FlightScope diverse trainingsoefeningen.

FlightScope analyseert o.a. de volgende punten:

- Totale afstand (carry& totale afstand)

- Richting (hoeveelheid afwijking naar links of rechts op de bal)

- Stand van het blad (wat is de stand van het clubblad)

- Zwaaibaan (wat is de zwaaibaan t.o.v. het blad en het doel)

- Clubheadspeed (swingsnelheid)

- Invalshoek (hoeveelopwaarts of neerwaarts raakt u de bal)

- Smashfactor (hoe efficiënt raakt u de bal)

Etc.

 

IMG 0851

 

 

 

 

 

Leuk om te weten:

Regelmatig geef ik samen met sportpsycholoog Mitchel Kevenaar workshops waar de technische/tactische en de mentale aspecten beiden aan bod komen. Heeft u interesse in onze workshops meld u zich dan aan voor mijn nieuwsbrief. Stuur hiervoor een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Golfreizen 

Net als afgelopen jaar zal ik ook in in november 2019 en maart 2020 weer mooie golfreizen organiseren. De bestemming is Portugalof Spanje  zijn. U krijgt les in de ochtend. De verschillende onderdelenworden worden behandeld  te weten putten, chippen, pitchen, full swing en bunker en in de middag wordt er 18 holes gespeeld dan krijgt u tips in de baan op het gebied van course management etc. Heeft u interesse in een golfreisje. Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Schermafbeelding_2016-04-10_om_16.21.35.png

 

Kado tip:

Geef eens een golfles kado voor een verjaardag, kerst, afscheid etc. kijk bij Acties voor meer informatie.

 

Schermafbeelding_2016-12-20_om_20.46.57.png

 

 Agenda on line

Wilt u een les boeken klik dan direct  hieronder op het logo van iGOLFINSTRUCTOR en ga vervolgens naar registreren en ga hierna naar inloggen. U komt dan rechtstreeks in mijn agenmda. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met mij op 06-50698263, of download de handleiding onder de Home button bij downloads. U kunt zelf het lestype kiezen, 25 minuten voor 1 persoon of voor bijv. 50 min voor 2 personen of een baanles etc. Voor baanlessen altijd even kijken of er geen wedstrijden op die dag zijn deze informatie kunt u vinden op de jaarplanning welke te vinden is op de website www.golfbaankralinge.nl.

igolfinstructor

 

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header