"De jeugd heeft de toekomst”.

Het is belangrijk dat de jeugdspelers van het begin af aan de juiste basisprincipes leren. Uiteraard op een speelse doch serieuze manier.

Vaak worden jeugdlessen door assistenten of jeugdbegeleiders gegeven op clubs. Echter, in de beginfase is het juist van belang, dat de grip, stand, houding etc. goed worden aangeleerd. Als pro met veel ervaring, zorg ik hiervoor.

Heeft u kinderen of kleinkinderen die willen starten met golfen?

We zijn net gestart met een jeugd programma maar In de zomervakantie starten wij opnieuw dus wilt u meer informatie, mail voor meer nformatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Wij verzorgen tijdens de cursus  de ballen op de driving –range en de golfclubs rechts/linkshandig tijdens de lessen. Tussen de lessen door mag je tevens gratis gebruik maken van de golfclubs, de driving-range, en de putting green. Je kan uiteraard ook iemand deze introductiecursus cadeau doen, dan maken we een leuke cadeaubon die je  kunt weggeven.

Sportschoenen zijn tijdens deze cursus gewenst.

Als de kinderen zo ver zijn dat ze in het bezit zijn van baanpermissie dan kunnen ze voor €75,00 een 10- rittenkaart aanschaffen dit mag maximaal 2 x per jaar. Losse green fee is €20 voor 18 holes en €12,50 voor 9 holes.

Kosten voor een jaarkaart voor jeugd €150,00 voor jeugd tot en met 17 jaar, €250,00 voor jeugd van 18-21 jaar en €375,00 voor studenten.

Voor meer informatie bel naar 06-50698263 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

  

  

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header