Introductiecursus golf 2016-2017

Denk je ook wel eens: “Zou golf iets voor mij zijn”? Zou je willen kennismaken met de golfsport? Dan is dit je kans. Meld je nu aan voor een introductiecursus. Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin je naam, telefoonnummer en de naam van de introductiecursus of bel naar 06-50698263.

Kosten voor de cursus zijn €69,00.p.p.  Hiervoor krijg je vier lessen van een uur te weten:

Les 1 Putten

Les 2 Chippen

Les 3 Pitchen

Les 4 Full swing.

Wij verzorgen gratis de ballen op de driving–range en de golfclubs (rechts/linkshandig) tijdens de lessen. Tussen de lessen door mag je tevens gratis gebruik maken van de golfclubs, de driving-range, en de putting green. Je kan uiteraard ook iemand deze introductiecursus cadeau doen, dan maken we een leuke cadeaubon die je  kunt weggeven.

Sportschoenen zijn tijdens deze cursus gewenst

De nieuwe data van de introductie-cursussen zijn nog niet bekend

Prijzen  zijn gebaseerd op een groep van minimaal 4 personen en maximaal  8 personen. Je kan uiteraard ook zelf een groep vormen en deze aanmelden voor de cursus.

Voor informatie kan je bellen naar Mariëtte de Groot 06-50698263 of stuur een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header