TPI:

U kunt een TPI screening laten uitvoeren. Uw lichamelijke status op het gebied van stabiliteit en mobiliteit wordt daarbij volledig in kaart gebracht. Op basis hiervan  wordt een trainingsschema gemaakt.  Met beulp van een reeks oefeningen, ontwikkeld door Titleist , kun je de golfswing een sterker fundament geven. Je kan lengte winnen, en speelt langer blessurevrij.

 

Tip van de maand voor uw golfspel:

 Fit 20:

Probeer eens Fit20. Fit20 is een korte maar intesieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: high intensity trining. Kort maar krachtig! Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal training.

De resultaten van fit20 zijn merkbaar en meetbaar. Binnen drie maanden voelt men zich sterker, fitter en energieker. De studio's zijn uitgerust met top apparatuur. Kijk eens op de site van www.fit20.nl.

Voor een proefles kan je contact opnemen met Petra Götzhaber 06-31745997 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

Yoga:

In 2017 zal ik samen met een yoga lerares enkele yoga workshops verzorgen.

We zullen ons dan o.a. richten op oefeningen voor :

  • Flexibiliteit
  • Kracht
  • Ontspanning
  • Ademhaling
  • Balansoefeningen

Schermafbeelding_2016-05-28_om_17.57.24.png

 

 Heeft u interesse stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Degolfprofessional-Logomariette
Degolfprofessional-PGAlogo
Degolfprofessional-TPIlogo

Made by Albin Goossen & Tony Ong
Copyright © De Golfprofessional 2015

Degolfprofessional-header